Klantenservice

Disclaimer

Welkom op de disclaimer pagina van Hal20Design. Deze disclaimer bevat belangrijke informatie met betrekking tot het gebruik van onze website. Door het gebruik van onze website stemt u in met deze disclaimer.

Aansprakelijkheid

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. We streven ernaar om de informatie actueel en accuraat te houden, maar we kunnen geen garanties bieden voor de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of geschiktheid van de informatie op deze website. Het gebruik van de informatie op deze website is op eigen risico. Hal20Design is niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, bijzondere of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik van of het vertrouwen op de informatie op deze website.

Externe links

Onze website kan links bevatten naar externe websites die niet onder onze controle vallen. Het opnemen van deze links betekent niet dat we de inhoud van die websites onderschrijven. Hal20Design is niet verantwoordelijk voor de inhoud of privacypraktijken van deze externe websites. We raden gebruikers aan om het privacybeleid en de algemene voorwaarden van deze websites van derden te lezen voordat ze deze gebruiken.

Wijzigingen in de disclaimer

Hal20Design behoudt zich het recht voor om deze disclaimer op elk moment naar eigen goeddunken te wijzigen of bij te werken. We raden gebruikers aan om regelmatig deze pagina te controleren op eventuele wijzigingen. Het voortgezette gebruik van de website na het plaatsen van wijzigingen in de disclaimer wordt beschouwd als aanvaarding van die wijzigingen.

Contact opnemen met ons

Als u vragen heeft over deze disclaimer, neem dan contact met ons op via de onderstaande contactgegevens:

Hal20design B.V.

Limmerick 30

1046BH, Amsterdam

Info@hal20design.nl

+31622071776

Deze disclaimer is voor het laatst bijgewerkt op 20/03/2024