Klantenservice

Verzenden

Bij Hal20Design streven we ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk en met zorg te verzenden. Hieronder vindt u belangrijke informatie met betrekking tot ons verzendbeleid:

Verzendmethoden

We bieden verschillende verzendmethoden aan, afhankelijk van uw locatie en de omvang van uw bestelling. Onze standaard verzendmethoden omvatten bezorging via koerierdiensten zoals PostNL, DHL, UPS, en andere gerenommeerde vervoerders. Voor grote of speciale bestellingen kunnen alternatieve verzendmethoden worden overwogen. Neem contact met ons op voor meer informatie over beschikbare verzendmethoden en tarieven.

Verzendkosten

De verzendkosten variëren afhankelijk van de grootte, het gewicht en de bestemming van uw bestelling. Tijdens het afrekenen worden de verzendkosten duidelijk weergegeven voordat u uw bestelling plaatst. We streven ernaar om eerlijke verzendkosten te hanteren en transparant te zijn over onze tarieven.

Levertijden

We streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden. De geschatte levertijd hangt af van uw locatie en de geselecteerde verzendmethode. U ontvangt een verzendbevestiging met trackinginformatie zodra uw bestelling is verzonden. Houd er rekening mee dat levertijden kunnen variëren, vooral tijdens drukke periodes of onvoorziene omstandigheden.

Internationale verzending

We verzenden wereldwijd, maar houd er rekening mee dat internationale verzendingen extra tijd in beslag kunnen nemen vanwege douane-inklaring en lokale leveringsprocessen. Eventuele douanerechten, belastingen of invoerheffingen die van toepassing zijn op internationale zendingen zijn de verantwoordelijkheid van de ontvanger. Neem voor meer informatie over internationale verzendingen contact met ons op.

Verpakking en handling

We besteden veel aandacht aan het verpakken van uw bestelling om ervoor te zorgen dat deze veilig en intact bij u aankomt. We gebruiken duurzame verpakkingsmaterialen en zorgen ervoor dat uw items goed worden beschermd tijdens het transport.

Verzekerde verzending

Optionele verzekering voor verzending kan beschikbaar zijn voor kostbare of kwetsbare items. Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in het toevoegen van verzekeringsdekking aan uw bestelling.

Volg uw bestelling

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een verzendbevestiging per e-mail met trackinginformatie, zodat u de voortgang van uw pakket kunt volgen. Als u vragen heeft over de verzending van uw bestelling, neem dan gerust contact met ons op en ons klantenserviceteam staat voor u klaar om u te helpen.

F.A.Q.

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het verzendadres nauwkeurig is voordat u uw bestelling plaatst. Als u een fout heeft gemaakt in het verzendadres of als u uw adres wilt wijzigen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We zullen ons best doen om het adres te wijzigen voordat de bestelling wordt verzonden, maar we kunnen geen garanties bieden, vooral als de bestelling al in verwerking is genomen.

Ja, voor spoedbestellingen bieden we mogelijk expressverzending aan, afhankelijk van uw locatie en beschikbaarheid. Neem contact met ons op voordat u uw bestelling plaatst om de mogelijkheden voor expressverzending en eventuele bijbehorende kosten te bespreken. Let op dat expressverzending extra kosten met zich mee kan brengen en dat de levertijd kan variëren afhankelijk van uw locatie.