Klantenservice

Algemene Voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de website van Hal20Design en alle gerelateerde diensten en inhoud die wordt aangeboden door Hal20Design. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met deze algemene voorwaarden.

Intellectueel Eigendom

Alle inhoud op deze website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo's, knoppen, iconen, audio- en videoclips, digitale downloads en software, is eigendom van Hal20Design of zijn contentleveranciers en is beschermd door internationale auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten. Het is niet toegestaan om materiaal van deze website te kopiëren, reproduceren, distribueren, verzenden, weergeven, verkopen, licentiëren of op enigerlei wijze te exploiteren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Hal20Design.

Gebruikersgedrag

Door gebruik te maken van onze website stemt u ermee in om deze niet te gebruiken voor illegale of ongeoorloofde doeleinden. U stemt ermee in om onze website niet te gebruiken op een manier die de werking van de website kan beschadigen, uitschakelen, overbelasten of aantasten. U gaat ermee akkoord om geen virussen of schadelijke code te verspreiden of te plaatsen die de werking van de website of de inhoud ervan kan aantasten. U stemt ermee in om geen inbreuk te maken op de privacy of intellectuele eigendomsrechten van anderen tijdens het gebruik van onze website.

Beperking van aansprakelijkheid

Hal20Design streeft ernaar om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken op onze website, maar we bieden geen garantie voor de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of geschiktheid van de informatie op de website. Het gebruik van de website en de inhoud ervan is op eigen risico. Hal20Design is niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, bijzondere of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik van of de onmogelijkheid om onze website te gebruiken, inclusief maar niet beperkt tot winstderving, verlies van gegevens of onderbreking van bedrijfsactiviteiten.

Links naar andere websites

Onze website kan links bevatten naar websites van derden die niet onder onze controle vallen. Het opnemen van deze links betekent niet dat we de inhoud van die websites onderschrijven. Hal20Design is niet verantwoordelijk voor de inhoud of privacypraktijken van deze websites van derden. We raden gebruikers aan om het privacybeleid en de algemene voorwaarden van deze websites van derden te lezen voordat ze deze gebruiken.

Wijzigingen in de algemene voorwaarden

Hal20Design behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment naar eigen goeddunken te wijzigen of bij te werken. We raden gebruikers aan om regelmatig deze pagina te controleren op eventuele wijzigingen. Het voortgezette gebruik van de website na het plaatsen van wijzigingen in de algemene voorwaarden wordt beschouwd als aanvaarding van die wijzigingen.

Contact opnemen met ons

Als u vragen heeft over deze algemene voorwaarden, neem dan contact met ons op via de onderstaande contactgegevens:

Hal20design B.V.

Limmerick 30

1046BH, Amsterdam

info@hal20design.nl

+31622071776

Deze algemene voorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt op 20/03/2024.